Εφαρμογή της ίνας υάλου στο γιγαντιαίο άγαλμα

July 12, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή της ίνας υάλου στο γιγαντιαίο άγαλμα

Ο γίγαντας, επίσης γνωστός ως αναδυόμενο άτομο, είναι ένα εντυπωσιακό νέο γλυπτό από Yas Bay την ανάπτυξη προκυμαιών στο Αμπού Ντάμπι. Ο γίγαντας είναι ένα συγκεκριμένο γλυπτό που αποτελείται από κεφάλι και δύο χέρια που κολλούν από το νερό. Η διάμετρος του κεφαλιού χαλκού φθάνει μόνο σε 8 μέτρα.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή της ίνας υάλου στο γιγαντιαίο άγαλμα  0
Το γλυπτό ενισχύθηκε πλήρως με Mateenbar™ και έπειτα shotcrete στην περιοχή. Δεδομένου ότι η λιγότερο συγκεκριμένη την κάλυψη απαιτείται κατά χρησιμοποίηση rebar GFRP, μια ελάχιστη συγκεκριμένη κάλυψη 40mm διευκρινίστηκε. Καμία τον προστασία διάβρωσης δεν απαιτείται κατά χρησιμοποίηση Mateenbar™ λόγω της αντίστασης διάβρωσής της και της υψηλής χημικής αντίστασης.
Το γλυπτό και τα δομικά στοιχεία πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και να μην απαιτήσουν καμία συντήρηση ή επισκευή κατά τη διάρκεια της διάρκειας ζωής τους.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή της ίνας υάλου στο γιγαντιαίο άγαλμα  1
Οι ακόλουθοι περιβαλλοντικοί παράγοντες εξετάστηκαν κατά την επιλογή Mateenbar™ ως καλύτερο υλικό ενίσχυσης για αυτό το πρόγραμμα:
1. Η υψηλή αλατότητα του αραβικού ωκεανού Κόλπων.
2. Αέρας και υψηλή υγρασία.
3. Υδροδυναμικά φορτία από τα κύματα, τη θάλασσα - άνοδος επιπέδων και τα κύματα θύελλας.
4. Θερμοκρασία θαλάσσιου νερού στις σειρές κόλπων από 20ºC σε 40ºC.
5. Θερμοκρασία αέρα από 10ºC σε 60ºC.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή της ίνας υάλου στο γιγαντιαίο άγαλμα  2
Το Mateenbar™ επιλέχτηκε ως ιδανική λύση ενίσχυσης για να αποβάλει τον κίνδυνο διάβρωσης και να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του σχεδίου χωρίς συντήρηση. Και παρέχετε έναν κύκλο ζωής του σχεδίου 100 ετών. Οι συγκεκριμένες την πρόσθετες ουσίες όπως ο καπνός πυριτίου δεν απαιτούνται κατά χρησιμοποίηση rebar GFRP. Οι κάμψεις κατασκευάζονται στο εργοστάσιο και παραδίδονται στην περιοχή. Το συνολικό χρησιμοποιημένο βάρος Mateenbar™ είναι περίπου 6 τόνοι. Εάν το γιγαντιαίο πρόγραμμα χρησιμοποιεί τους φραγμούς χάλυβα, το συνολικό βάρος θα είναι περίπου 20 τόνοι. Το ελαφρύ πλεονέκτημα κερδίζει δαπάνες εργασίας και μεταφορών.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογή της ίνας υάλου στο γιγαντιαίο άγαλμα  3
Η σύνθετη βιομηχανική Co. Suntex, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην παραγωγή των ασφαλών ανθεκτικών στη θερμότητα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
Το εργοστάσιό μας είναι σε Jiangsu, Κίνα, η οποία έχει μια ισχυρή παράδοση κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος που κάνει που συνδυάζεται με ένα πεπειραμένο εργατικό δυναμικό.