Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;

July 18, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;

Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  0
Το ύφασμα σιλικόνης αποτελείται από δύο κύριες πρώτες ύλες. Αποτελείται από το ύφασμα ίνας υάλου με την υψηλής αντοχής και υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση ως ύφασμα βάσεων και συντίθεται έπειτα με το λαστιχένιο δέρμα σιλικόνης. Μετά από την υψηλής θερμοκρασίας θείωση, υποβάλλεται σε επεξεργασία σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Είναι ένα υψηλής απόδοσης, για πολλές χρήσεις νέο προϊόν σύνθετου υλικού.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  1 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  2
Εκεί είναι πολλοί τύποι υφασμάτων σιλικόνης στην αγορά, πώς να επιλέξουν;
Κατ' αρχάς, επιλέξτε τη σιλικόνη το λαστιχένιο ύφασμα που σας ταιριάζει, καθορίζει το πάχος του υφάσματος σιλικόνης που θέλετε, ενιαίος-πλαισιωμένος ή double-sided, και το επιλέγετε αφότου το έχετε καθορίσει. Εάν είναι ελαστικό μάκτρο ή βύθιση, εξετάστε την απόδοση σφράγισης του υφάσματος σιλικόνης, εάν η επιφάνεια υφασμάτων είναι άσπρη, και εάν υπάρχει ένα άσπρο φαινόμενο, σίγουρα δεν σφραγίζεται. Η επιλογή του πιεσμένου με μαγγάνι υφάσματος σιλικόνης είναι σχετικά απλή, η λειότητα της επιφάνειας υφασμάτων, εάν υπάρχει ένας καθρέφτης αισθάνεται, εάν το χρώμα είναι συνεπές, και γενικά κανένα variegation δεν απαιτείται. Το στρώμα σιλικόνης στην επιφάνεια υφασμάτων δεν πρέπει να έχει τις οπές καρφίτσας και η λιγότερη κόλλα, διαφορετικά, ο αέρας θα διαρρεύσει μετά από μια ορισμένη πίεση.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  3 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  4
Το ύφασμα σιλικόνης είναι ένα ύφασμα ίνας υάλου που ντύνεται ίνα υάλου με το λάστιχο σιλικόνης, το οποίο είναι υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτική, αντιδιαβρωτική, και υψηλής αντοχής.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  5 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς διακρίνουμε τη μέθοδο υλικού και επιλογής υφάσματος σιλικόνης;  6
Η σύνθετη βιομηχανική Co. Suntex, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην παραγωγή των ασφαλών ανθεκτικών στη θερμότητα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
Το εργοστάσιό μας είναι σε Jiangsu, Κίνα, η οποία έχει μια ισχυρή παράδοση κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος που κάνει που συνδυάζεται με ένα πεπειραμένο εργατικό δυναμικό.