Ντυμένο Vermiculite ύφασμα φίμπεργκλας

April 16, 2024
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ντυμένο Vermiculite ύφασμα φίμπεργκλας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ντυμένο Vermiculite ύφασμα φίμπεργκλας  0 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ντυμένο Vermiculite ύφασμα φίμπεργκλας  1 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ντυμένο Vermiculite ύφασμα φίμπεργκλας  2

Ανησυχείτε ακόμα ότι δεν μπορείτε να βρείτε ένα ύφασμα κατάλληλο για τα προϊόντα σας και έχει καλές ιδιότητες αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες, αντοχή σε τριβή, αντοχή σε γήρανση,αντοχή σε διάβρωση οξέων και αλκαλίωνΣου αξίζει αυτό το βερμικουλίτινο ύφασμα!


Το ύφασμα βερμικουλίτη αποτελείται από αλκαλική γυάλινη ίνα και βερμικουλίτη.Η ανόργανη επικάλυψη καθιστά το σύνθετο υφάσμα από ίνες γυαλιού βραχυπρόθεσμα ανθεκτικάΗ θερμοκρασία έφτασε τους 1000 βαθμούς. Στη διαδικασία παραγωγής, το εναιώρημα του βερμικουλίτη αρχικά επικάπτεται ομοιόμορφα στα προϊόντα γυαλιού ινών και στη συνέχεια στεγνώνεται μέσω των επόμενων διαδικασιών.Το βερμικουλίτη αποθηκεύεται στα προϊόντα κυματοειδούς γυάλινης ινών για την παραγωγή επικαλυμμένων ινών γυαλιού βερμικουλίτη διαφορετικού πάχους και προδιαγραφώνΤαυτόχρονα, το ύφασμα από γυαλί ίνες έχει ισχυρότερη αντοχή σε πυρκαγιά και αντοχή σε τριβή.
Ο βερμικουλίτης καλύπτεται ομοιόμορφα από το υαλοπλαστικό ύφασμα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του υαλοπλαστικού υφασμού, το οποίο αυξάνει τη θερμοκρασία εργασίας στους 800 βαθμούς.το ύφασμα από γυαλί ίνες έχει καλύτερη αντοχή στη τριβήΕξαιτίας της χημικής αντοχής του, το ύφασμα που είναι επικαλυμμένο με βερμικουλίτη χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε διήθηση υψηλής θερμοκρασίας, σφράγιση υψηλής θερμοκρασίας,προστασία από συγκόλληση και άλλα πεδία.


Το ύφασμα από βερμικουλίτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευάσει κουβέρτες πυρός, καλύμματα μόνωσης, κουβέρτες συγκόλλησης, κουρτίνες καπνού πυρός και θερμικές ασπίδες, κλπ. Το ύφασμα από βερμικουλίτη έχει συμβάλει πολύ στην αεροδιαστημική βιομηχανία,χημική βιομηχανία, πετρελαίου, ενέργειας, μεταλλουργίας, μεγάλου εξοπλισμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρικής μόνωσης, τσιμέντου, μηχανημάτων, κατασκευής και άλλων τομέων.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην Techtextil 2024!
Ανυπομονούμε να συνδεθούμε με τους πελάτες και τους συναδέλφους μας και να παρουσιάσουμε τις τελευταίες καινοτομίες μας στα υφάσματα υψηλής θερμοκρασίας.
Τα λέμε από τις 23-26 Απριλίου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
Η τοποθεσία του περίπτερου μας είναι η αίθουσα 11.0, ο αριθμός του περίπτερου είναι F55C.